Reparatie check:

Informatie:
Status:
Prijs:
Ingenomen:
Commentaar:

Heeft u een reparatie bij ons in behandeling? Vul dan hieronder de inlogcode en reparatie id in (vermeldt op de reparatiebon), om de status te bekijken.

Inlogcode:
Reparatie id:

Reparatie kon niet worden gevonden.

Helpdesk


Uw probleem, onze zorg.

 

De SPECIALISTEN bij Loonstra Computer Services zijn u graag van dienst bij alle voorkomende problemen op ict gebied. Zij lossen graag uw problemen op en hebben hier veel ervaring in! Geen onervaren mannetje, maar een vakman die geen tijd verspilt door u allemaal onzin aan te praten.
 
Daarbij maken we geen onderscheid tussen bestaande of nieuwe klanten, iedereen is welkom.
Werkt uw printer niet goed, valt uw wifi steeds weg, of bent u misschien getroffen door een virus of spyware, geen zorg wij helpen u met woord en daad  op een snelle en professionele wijze.
 
De service is voor iedereen geschikt, of u nu een Windows computer of laptop heeft, of de nieuwste Macbook of Imac, wij zijn u graag van dienst.
Vaak zijn we in staat uw problemen online op te lossen, daarvoor maken we al jaren gebruik van de software van PC Visit. Hiermee maken we snel een veilige verbinding tussen uw systeem en onze helpdesk. De software kan alleen met uw toestemming gebruikt worden en is absoluut veilig.
Maar natuurlijk zijn we u ook graag persoonlijk van dienst bij u thuis of op de zaak. Problemen met uw netwerk, de computers of laptops, uw e-mail of Office 365, u kunt ons overal voor inzetten.
 
De gehele maand februari betaalt u voor 30 minuten support slechts € 25,00* incl btw maar ook inclusief eventuele voorrijdkosten binnen de regio Duiven/Zevenaar/Westervoort.
 
De online support kost de hele maand februari slechts € 20,00* per 30 minuten.
 
Heeft u SPOED met het oplossen van uw probleem?
In de winkel hebben we ook een snelle reparatie balie. Daar wordt u indien mogelijk direct geholpen, tenzij de drukte in de winkel het op dat moment niet toelaat.
De kosten voor deze bijzonder snelle service bedragen € 35,00* voor het 1e half uur, daarna €10,00 per kwartier. Let op, u wordt dus direct geholpen en hoeft niet lang te wachten. Mocht uw probleem niet direct kunnen worden verholpen dan gaan we in overleg over de eventuele vervolgstappen.
 
Bel  0 3 1 6 – 2 8 2 1 2 8   en u wordt snel te woord gestaan
 
U betaalt altijd minimaal het 1e half uur, daarna per kwartier extra tijd.